LOGO LIP (ver)bouw renovatie
Welkom bij LIP.

Voor al uw timmerwerkzaamheden

Portret wouter

Wie ben ik?

Een zelfstandige timmerman met een passie voor zijn vak. Met meer dan 10 jaar aan ervaring in het ambacht mag ik wel zeggen dat ik een solide reputatie heb opgebouwd als een betrouwbare en bekwame professional. Mijn vaardigheden strekken zich uit over een breed scala aan projecten, van dakconstructies, totaalverbouwingen, veranda's en renovaties. Geen enkele opdracht is te excentriek of uitdagend.

Ik sta altijd voor u klaar om mijn expertise te delen en u als klant het beste te helpen!

Scroll door een paar afgeronde projecten
Contact

Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon een informeel gesprek voeren? Ik ben er voor jou! Vul het formulier in, stuur een e-mail of bel direct. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Persoonlijke gegevens
Ik neem contact op omdat:
Heeft u foto's van waar uw vraag over gaat?
LOGO versie FINAL wit

KVK: 89953827

Bereikbaar van/tot

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

Contactinformatie

© This onepager website is build by